ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με προσήλωση στην παροχή εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου, η εταιρεία Λάζαρος σας προσφέρει ένα εύρος εξειδικευμένων υπηρεσιών, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη σας.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι οι εξής:

  • Ιδιόκτητος σύγχρονος στόλος φορτηγών: Διαθέτουμε μεγάλο στόλο ιδιόκτητων αυτοκινήτων, που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας.
  • Μεγάλοι και ασφαλείς αποθηκευτικοί χώροι: Όλοι οι αποθηκευτικοί μας χώροι πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας (φυσική θωράκιση, διπλό σύστημα security, τεράστιος στεγασμένος χώρος στάθμευσης των οχημάτων), γι’ αυτό μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των εμπορευμάτων και των οικοσκευών σας. Μπορείτε να το διαπιστώσετε με μια απλή ξενάγηση στους χώρους μας.
  • Πλήρης μηχανοργάνωση – αντικαταβολές Χάρη στα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά προγράμματα μηχανοργάνωσης που διαθέτουμε για τους τομείς της μεταφοράς και της αποθήκευσης, διασφαλίζουμε άρτια οργάνωση και ταχείες συναλλαγές, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας. Παράλληλα, διατηρούμε χαμηλές τις τιμές αποθήκευσης, δίνοντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα αποθήκευσης με ελάχιστο κόστος, σε αντίθεση με τα δαπανηρά ενοικιοστάσια που απαιτούνται σε άλλες περιπτώσεις.
  • Αξιόλογο πελατολόγιο Η ποιότητα των υπηρεσιών μας έχει αναγνωριστεί από την αγορά και γι’ αυτό κατέχουμε την πρώτη θέση στην προτίμηση μεγάλων εταιρειών όπως: BABY LAND – JUMBO, ELITE (Ελληνική Εταιρεία Μπισκότων), ΡΑΔΙΟ – ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ, ELMEC SPORT, Χ.Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ.
  • Ψυκτικοί χώροι Ελάτε να επιθεωρήσετε από κοντά το εσωτερικό των ψυκτικών χώρων και να βεβαιωθείτε για την φροντίδα που θα έχουν τα εμπορεύματά σας, αλλά και να βιώσετε την φιλική εξυπηρέτηση που σας παρέχει το άριστα ειδικευμένο προσωπικό μας.
  • Περισυλλογές – διανομές Πραγματοποιούμε διακίνηση εμπορευμάτων από και προς την Κρήτη και σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και διανομή εμπορευμάτων εντός Αττικής.

Eπικοινωνία

Λάζαρος Εθνικές Μεταφορές

Αθήνα: Ταύρου 41 & Κωνσταντινουπόλεως
Τ.Κ. 18 233, Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Τηλ: 210 4834052, 210 4821064

Ιεράπετρα (Κρήτη):
Τηλ.: 28420 26855/23783 Fax: 28420 89506

Ηράκλειο (Κρήτη):
Τηλ.: 2810 542685

Θεσσαλονίκη:
Τηλ.: 2310 752211

E-mail: lazarostrans@gmail.com


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη